Gratis verzending vanaf € 100,-
Duurzame producten
Showroom van 2000 vierkante meter
Unieke exemplaren inclusief paspoort
  1. Home
  2. Ziegler Tapijt
Filters

Ziegler Tapijt

{{ numberOfResults }} resultaten
Geen resultaten

Waar komt het Ziegler tapijt nu vandaan?

In tegenstelling tot veel van onze tapijten heeft het Ziegler tapijt zijn naam niet van een gebied. Ziegler tapijten hebben hun naam namelijk gekregen door de ontwerpers van het tapijt, namelijk de broers Ziegler. Deze broer hebben Perzische tapijten die op dat moment veel geïmporteerd werden zodanig aangepast dat de vloerkleden perfect waren voor de rijke Victoriaanse huishoudens. De smaak en de afmetingen moesten namelijk erg specifiek zijn voor de Victoriaanse huizen. De geïmporteerde tapijten kregen daarom de naam van de bedenkers, de Ziegler broeders. Vandaar dus de naam Ziegler tapijten. Dus niet van het oorspronkelijke gebied, maar van een achternaam. Dit komt niet vaak voor en wij vinden het daarom ook hartstikke interessant.

Hoe worden Ziegler tapijten gemaakt?

Zoals de meest vloerkleden in ons assortiment worden Ziegler tapijten met de hand geknoopt. De Ziegler tapijten worden tegenwoordig veel gemaakt in Afghanistan. Dit gebeurd op knoopramen waar mensen druk bezig zijn met deze prachtige Ziegler tapijten. Dit is een veelgebruikte manier om tapijten te maken in het Midden-Oosten. Omdat deze kleden met de hand worden gemaakt zijn ze stuk voor stuk uniek. Elk kleed heeft daarom zijn eigen sfeervolle bloemen en andere patronen. Niemand heeft hetzelfde exemplaar als dat jij hebt. Daarom ben jij de enige die het kleed dat in jouw woonkamer ligt te pronken bezit. Is dat niet te gek?

Hoe kun je bij ons een Ziegler tapijt kopen?

Je kunt bij ons uiteraard kijken naar leuke Ziegler tapijten. Wij hebben leuke opties voor jou en daarom denken wij dat je bij ons wel slaagt met de zoektocht naar een leuk uniek Ziegler tapijt. Maar hoe koop je nu een mooi Ziegler tapijt bij ons? Hier zijn twee opties voor. Je kunt online een kleed bestellen op onze Ziegler pagina op Rozenkelim.nl. Dit Ziegler tapijt heb je de volgende dag dan al in huis. De klant gaat namelijk voor en daarom hebben wij de beste service. Wij begrijpen natuurlijk dat een Ziegler kleed geen koopje is en daarom wil je natuurlijk goed kijken naar alle opties. Daarom vinden wij het ook heel leuk om jou in onze showroom te zien. Hier hebben wij meer dan 1000 kleden liggen waaronder de beroemde Ziegler vloerkleden. Je kunt hier natuurlijk ook naar andere kleden kijken maar wij raden echter wel aan om van tevoren op onze website te kijken zodat je wel een beetje een idee hebt waar je naar op zoek bent. Dat kunnen wij vertellen waar het ligt en kunnen we ook eventuele alternatieven laten zien. Als je nog niet weet waar je precies naar op zoek bent is het namelijk erg lastig om een keuze te maken aangezien wij meer dan 1000 kleden in onze showroom hebben liggen. Dit zijn dus bergen met kleden en het is erg lastig om hiertussen te zoeken als je nog geen ideeën hebt op gedaan. Vragen kunnen in onze showroom meteen beantwoord worden en wij zijn er zeker van dat jij met een leuk Ziegler tapijt naar huis gaat.

{{ message }}