Gratis verzending vanaf € 100,-
Duurzame producten
Showroom van 2000 vierkante meter
Unieke exemplaren inclusief paspoort
  1. Home
  2. Maatwerk

Maatwerk

Maatwerk uit Marokko

Veel van onze kleden zijn oude vloerkleden en worden niet meer gemaakt. Gelukkig bestaat de ambacht van het vloerkleden knopen en weven nog wel in Marokko. Vrouwen in het Atlas gebergte kunnen daar nog elk vloerkleed naar wens voor u maken.

Als u uw onze wensen doorgeeft dan gaan wij in gesprek met onze contact persoon in Marokko of uw wensen ingevuld kunnen worden. U kunt de maat, gewenste kleur, gewenste hoogte en gewenste afwerking opgeven, bij voorkeur ondersteunt met foto’s of schetsen.

Als het inderdaad mogelijk is dan gaan de vrouwen voor u aan de slag. De vrouwen zullen aan de hand van uw opgave het kleed gaan maken. Het is en blijft handwerk, het vloerkleed zal zo goed mogelijk aan de hand van uw opgave gemaakt worden. De gewenste maat kan altijd een paar cm afwijken. Na het maken van het vloerkleed zal het kleed zorgvuldig worden gewassen en moet het drogen. Hierdoor is het mogelijk dat het kleed iets krimpt. Vooraf wordt hier rekening mee gehouden. Echter hierdoor kan de maat dus een paar cm afwijken van de opgegeven maar.

Maatwerk kost € 200,- per vierkante meter. Dit is inclusief het transport naar Nederland, en afleveren op in Nederland op het gewenste adres. De vloerkleden worden in goede omstandigheden gemaakt en wij betalen de vrouwen een goede prijs. Deze vrouwen zijn ontzettend blij met onze opdrachten en wij werken al ruim zes jaar met dezelfde vrouwen voor het maken van maatwerk berber vloerkleden.

Ter inspiratie vindt u hieronder enige vloerkleden die wij voor onze klanten in Marokko hebben laten maken.

{{ message }}