Gratis verzending vanaf € 100,-
Duurzame producten
Showroom van 2000 vierkante meter
Unieke exemplaren inclusief paspoort
  1. Home
  2. Pip Studio vloerkleden
De vloerkleden van Pip Studio zijn eigentijds en spelen helemaal in op de tijd van nu. Wil jij ook een echte eyecatcher in jouw huis? Bekijk dan deze trendy vloerkleden die verkrijgbaar zijn in moderne patronen.
Filters

Pip Studio vloerkleden

De vloerkleden van Pip Studio zijn eigentijds en spelen helemaal in op de tijd van nu. Wil jij ook een echte eyecatcher in jouw huis? Bekijk dan deze trendy vloerkleden die verkrijgbaar zijn in moderne patronen.
{{ numberOfResults }} resultaten
Geen resultaten

Een creatie van Rozenkelim en Studio Pip: Vloerkleed Pip

Pip Studio, wie kent ze niet? Vooral bekend van de vrolijke, kleurrijke ontwerpen. Stippen, bloemen, vogeltjes en gelaagde designs zie je veel terug bij Pip Studio. Rozenkelim en Pip Studio besloten de krachten te bundelen en verschillende vloerkleden te ontwerpen en te laten produceren. Dit leidde tot een collectie unieke, speelse en vooral vrolijke vloerkleden waarbij de invloeden van beide partijen goed te zien zijn. Naast de mooie patronen beschikken de vloerkleden ook over hoogwaardige kwaliteit. Dit is namelijk ook een belangrijke kernwaarde van zowel Rozenkelim als Pip Studio.

A new kid in town

Wij van Rozenkelim.nl zijn vooral bekend om onze antieke vloerkleden afkomstig uit Turkije en Moldavië. Sinds enkele jaren hebben wij daar de Marokkaanse Berbers, replica kleden en buitenkleden aan toegevoegd. Wij zijn trots dat wij vanaf heden een samenwerking hebben met Pip Studio en zo deze vrolijke kleden aan onze collectie hebben kunnen toevoegen. Deze kleden passen binnen elk interieur en sluiten goed aan bij ons huidige kleden assortiment.

Verschillende uitvoeringen Pip vloerkleden

Het Pip Studio vloerkleed komt in meerdere uitvoeringen. Zowel het kleurgebruik als de motieven verschillen van elkaar. Wat wel in alle Pip vloerkleden terugkomt, zijn de all over prints. Van rand tot rand zijn de vloerkleden gevuld met kleurrijke bloemen, vrolijke stippen en diepgroene blaadjes. Vroeger, tijdens het weven van de vintage vloerkleden, hadden deze motieven een diepgaande betekenis. De wevers wilden een verhaal vertellen over het dagelijks leven zoals de liefde, geluk of de dood. Ook werden er vormen nagebootst uit de natuur. Tegenwoordig wordt er zowel in het verre Oosten als in de ontwerpstudio’s vooral gemaakt wat we mooi vinden, met oog voor detail. Pip Studio’s motto is, ‘Happy products for Happy people’. En dat zie je terug in deze collectie vloerkleden.

Trendy Pip vloerkleden van Pip Studio

Volg jij graag de trend waarbij je een vloerkleed plaatst in de eetkamer? Onze Pip Studio vloerkleden zijn groot genoeg om er een tafel en stoelen op te plaatsen. We hebben vloerkleden in de afmetingen 300 x 200 cm, 275 x 185 cm en 230 x 155 cm.

De Pip vloerkleden zijn gemaakt van synthetisch wol en is daardoor eenvoudig schoon te houden. Vaak is alleen stofzuigen al voldoende. De kleden zijn makkelijk te reinigen met een vochtig doekje.

Mochten de Pip vloerkleden toch niet helemaal in je interieur passen dan hebben we nog een ruim aanbod aan andere kleden op onze website.

Voor ieder wat wils

De vloerkleden komen in verschillende afmetingen. De kleinere varianten doen het uitstekend op de baby- en kinderkamer. De speelse motieven en zachte kleuren geven je baby- of kinderkamer die uitstraling die jij graag wilt.

De grotere Pip vloerkleden lenen zich goed voor de woonkamer. Plaats alleen een salontafel op je vloerkleed zodat het vrolijke motief niet onderbroken wordt en goed zichtbaar blijft. Door de verschillende kleuren die de kleden bevatten, zijn de Pip Studio vloerkleden gemakkelijk te combineren met je meubels en woonaccessoires.

Hoe kan ik een Pip vloerkleed bestellen? 

Pip studio vloerkleden kunnen via onze website besteld worden. De Pip vloerkleden worden binnen 2 werkdagen bezorgd. Mocht het Pip kleed niet goed zijn, dan mag het binnen 14 dagen geretourneerd worden. Bestel nu onze prachtige Pip studio vloerkleed en bekijk het in jouw woonkamer. 

Waar kan ik een Pip studio vloerkleed bekijken?

In onze showroom hebben wij alle Pip studio vloerkleden liggen om te kunnen bekijken. We proberen om elk Pip vloerkleed, in alle maten op voorraad te hebben. Het Pip vloerkleed kan ook in de showroom afgerekend worden zodat het meteen mee kan naar huis. 

Hoe kan ik een Pip studio vloerkleed onderhouden? 

De vloerkleden van Pip studio zijn makkelijk te onderhouden. De Pip kleden kunnen met een van onze biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddelen onderhouden worden. Dit schoonmaak set bestaat uit een spuibus en een spray en kan voor elk Pip studio tapijt gebruikt worden. Daarnaast, is er ook nog een mogelijk om het Pip kleed professioneel te impregneren. Door het Pip vloerkleed te impregneren, zorg je ervoor dat er een extra laag op het Pip Studio tapijt wordt gespoten. Zo wordt het Pip Kleed beter resistent tegen bepaalde vlekken. 

{{ message }}