Gratis verzending vanaf € 100,-
Duurzame producten
Showroom van 2000 vierkante meter
Unieke exemplaren inclusief paspoort
  1. Home
  2. Beni Ouarain op maat laten maken € 200,- per vierkante meter (Rond ook mogelijk)
Beni Ouarain op maat laten maken € 200,- per vierkante meter (Rond ook mogelijk)
Sorry! No image

Beni Ouarain op maat laten maken € 200,- per vierkante meter (Rond ook mogelijk)

Duurzaam
Uniek exemplaar

De traditie van het maken van deze berber vloerkleden bestaat gelukkig nog steeds in het atlas gebergte.  U kunt aan ons doorgeven in welke kleur u de berber wilt en in welke maat. Elke kleur en samenstelling is mogelijk. U kunt dus uw eigen beni ouarain of azilal vloerkleed laten maken. Uw wensen bespreken wij met onze contactpersoon in Marokko. Vervolgens geven wij aan u door of wij het vloerkleed van uw wensen kunnen laten maken. Met een berber zijn we wel aan de maat gebonden. Het weefgetouw is ongeveer 3 meter breed. De lengte is geen probleem, maar berbers laten knopen van breder dan 3 meter dus wel. Een berber laten maken kost € 200 per vierkante meter. Dit is incl. alle kosten zoals transport naar Nederland en afleveren op locatie in Nederland.

Na uw akkoord gaan minimaal drie vrouwen voor u aan de slag. Zij zullen uw vloerkleed gaan knopen. Afhankelijk van de maat zal dit ongeveer 3-4 weken duren. Nadat het kleed af is wordt het gekamd en gewassen. Hierna moet het goed drogen. Afhankelijk van het weer zal het totale proces 6-8 weken duren, voordat het kleed op transport kan. Wij proberen altijd foto’s te krijgen als uw kleed gemaakt wordt, zo heeft u een idee hoever ze zijn en hoe het kleed gaat worden.

€ 200,00
19
Keer bekeken in de afgelopen 24 uur

De nieuwe trend, een echt Beni Ouarain vloerkleed uit Marokko. De berber kleden zijn van dikke kwaliteit, een hoogpolig vloerkleed dus. De Marokkaanse kleden staan prachtig in een modern interieur, maar net zo goed in een klassiek interieur. Ze worden gemaakt door Berberstammen in het Atlasgebergt

Gratis verzending vanaf € 100,-
Niet tevreden? geld terug garantie
Showroom van 2000 vierkante meter
Klanten geven ons een 9.3/10

Uw bestelling

Na ontvangst van uw online bestelling pakken wij uw order direct zorgvuldig in. Per email ontvangt u van ons een track & tracé-code, zodat u kunt nagaan wanneer het bij u afgeleverd wordt. Geen van ons ontvangen Check uw spamfolder, wellicht is de email hier terecht gekomen.

Wilt u een specifieke dag afspreken Neem dan direct contact met ons op na uw bestelling.

Retour zenden

Beoordeel na levering uw order op uw gemak in uw eigen omgeving. Past het kleed toch niet in uw interieur Geen probleem! Vanaf het moment van ontvangst heeft u 14 dagen om van de aankoop af te zien. Stuur het product ingepakt aan ons retour. U krijgt dan zo snel mogelijk uw geld terug. Terugsturen per aangetekende post kost € 7,- of maximaal € 14,-, afhankelijk van het gewicht. Heeft u een vraag bekijk dan onze lijst met FAQ.

Over Rozenkelim.nl

Online bestellen is bij ons volkomen veilig. U kunt kiezen uit diverse betaalmethodes. Onze webshop is gecertificeerd door thuiswinkel.org. Lees ook de beoordelingen van klanten die eerder bij ons besteld hebben.

image-24.png

Het kleed komt uit Marokko

Elk vintage vloerkleed komt met een paspoort. Hierin staat informatie over; leeftijd van het kleed, locatie waar het vandaan komt en van wat voor materiaal het gemaakt is.

Klantenreviews
2139 reviews
9.3
/10
Beoordeling
Bekijk dit artikel in onze prachtige showroom in Haarlem
  • Adres
  • Hendrik Figeeweg 1-0002
  • Figeehal 2 (noordkant van de hal)
  • 2031 BJ Haarlem
  • Openingstijden
  • De showroom/winkel is open van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 en zaterdag van 09:00 tot 16:30
Route showroom

{{ message }}